Nieuwsbrief

Nieuw Leven kijkt uit naar de komende optredens!

 

Via deze nieuwsbrief willen we onze leden van de 'Club van 100' op de hoogte brengen van onze activiteiten en komende optredens.

Onze dirigent  Gert Jan van den Dolder legt voor het orkest de lat hoog. Een compositie moet spannend blijven van begin tot het eind, het moet voor iedere muzikant speelbaar zijn (natuurlijk na de nodige repetitie thuis), en uiteraard moet het muziekstuk ook voor u als luisteraar, aangenaam zijn om naar te luisteren. Het gebeurt zeer regelmatig dat onze dirigent,  Gert Jan van den Dolder, het hele stuk herarrangeert,  zodat Nieuw Leven het optimaal ten gehore kan brengen.

 De Sijpekerk zal, zeker voor dit ongetwijfeld weer bijzondere concert, weer een mooie entourage gaan bieden!

 Waarom is een 'club van 100'  zo belangrijk voor onze vereniging? Door uw bijdragen blijven we in staat om goede concerten te geven. Regelmatig moet er nieuwe muziek aangeschaft worden. Wij kopen de partituur (totaal overzicht voor de dirigent) en daarnaast alle partijen die in de compositie zijn verwerkt zoals trompetten, bugels, hoorns, baritons en euphoniums, bassen, alle saxofoons (bariton, tenor, alt en sopraansax) en natuurlijk het slagwerk.

Maar ook dat extraatje op een concert als een solist, of  juist die aankleding die ons concert toch elke keer weer zo speciaal maakt.

Daarnaast is het natuurlijk ontzettend belangrijk dat er het nodige onderhoud aan het instrumentarium wordt gedaan.

 Een 'club van 100' houdt niet in dat, wanneer we 100 'vrienden' hebben, wij stoppen met werven. Nee we zien dat 'vrienden' van onze vereniging in deze tijd heel hard nodig zijn en we zouden eigenlijk het getal 100 ruimschoots willen overschrijden. Op deze manier kan ons orkest nog steeds vooruit om de verschillende optredens in de toekomst voor u te blijven verzorgen.

 

Namens alle leden en dirigent van Nieuw Leven willen wij u ontzettend bedanken voor uw steun in het afgelopen jaar en u  onvergetelijke concerten toewensen.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om onze optredens te bezoeken.

 

Optredens Nieuw Leven

Pasen        Kerstdienst       Sypekerk

16 Maart 2018       Jubileumconcert   90 jaar     Sypekerk

 

Wie is er online

We hebben 7 gasten en geen leden online